Administrativ assistent till NYAB

 
NYAB-admin-v2.jpg
 
 

Välkommen till ett ungt företag fyllt av erfarenhet och kvalitet. Hos NYAB bygger vi team av målmedvetna personer, som alla vill bidra och utvecklas.

Nu vill vi fortsätta vår tillväxtresa med nya medarbetare. Därför söker vi en administrativ assistent till huvudkontoret i Luleå. Dina arbetsuppgifter består bland annat av personalfrågor och ekonomi. Du arbetar nära vår Ekonomichef och förflyttar dig mellan våra fyra affärsområden; anläggning, bygg, infrastruktur och special.

Som person är du strukturerad och noggrann. Det är utmaningen som motiverar dig, du tar gärna ansvar och vågar tänka nytt. Hos oss är alla olika, men vi delar bilden av hög kvalitet i alla lägen.

Vill du veta mer om vad NYAB gör? Läs mer om våra pågående arbeten här!

Tjänsten är på heltid och rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta.
Skicka ditt CV och berätta vem du är till Madelene Ridefors, Ekonomichef: madelene.ridefors@nyabab.se


Om NYAB

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Kiruna, Kalix, Piteå och Gällivare. Föregående år omsatte NYAB-koncernen, i vilken NYAB Infrastruktur ingår 480 miljoner SEK. År 2018 uppskattas volymen uppgå till närmare 900 miljoner SEK. Antalet anställda är drygt 100 personer.

Välkommen till oss på NYAB.