Ekonomiassistent till NYAB Infrastruktur

 
NYAB-infra-ekonomiassistent.jpg
 
 


Ta nästa steg i karriären med ett administrativt ansvar hos NYAB Infrastruktur i Kalix

Vi bygger framtidens infrastruktur, vägar och broar. År 2020 ska vi vara ledande inom vår bransch och geografi, därför söker vi nu fler medarbetare. Bli en del av ett tajt lag i en kultur där högpresterande människor trivs.

Vi söker en ekonomiassistent med fokus på ekonomi, HR och personalfrågor till kontoret i Kalix. Du har arbetat som ekonomiassistent eller administratör och har god förståelse för redovisning. Du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, och du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönehantering.

Som person är du strukturerad och noggrann. Det är utmaningen som motiverar dig, du tar ansvar och vågar tänka nytt. Hos oss är alla olika, men vi delar bilden av hög kvalitet i alla lägen.

Tjänsten är ett vikariat i samband med föräldraledighet.

Rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta. Skicka ditt CV och berätta vem du är till Katarina Nyström, katarina.nystrom@nyabab.se

Intervjuer sker löpande, låt inte din ansökan vänta.

Sista ansökningsdag: 2019-03-31.


Om NYAB och NYAB Infrastruktur

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Kiruna, Kalix, Piteå och Gällivare. Föregående år omsatte NYAB-koncernen, i vilken NYAB Infrastruktur ingår 480 miljoner SEK. År 2018 uppskattas volymen uppgå till närmare 900 miljoner SEK. Antalet anställda är drygt 100 personer.

Välkommen till oss.