Ekonom till NYAB Sverige

 
NYAB-ekonom.jpg
 
 


Ta nästa steg i karriären som ekonom hos NYAB Sverige i Luleå.

NYAB är ett entreprenadföretag inom bygg, anläggning och infrastruktur. Vi tror på att bra människor gör ett bra företag. Och vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ — med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället.

NYAB växer och vi behöver därför fler medarbetare som vill växa tillsammans med oss. Nu söker vi en strukturerad ekonom till kontoret i Luleå. Du har erfarenhet från kvalificerat ekonomiskt arbete och har en utbildning med inriktning mot redovisning eller liknande. Du har tidigare erfarenheter från att arbeta med bland annat bokslut och lönehantering. Kunskaper i affärssystemet Pyramid Business Studio är meriterande.

Som person är du noggrann och kan systematisera ditt arbete. Det är utmaningen som motiverar dig, du tar ansvar och vågar tänka nytt. Hos oss är alla olika, men vi delar bilden av hög kvalitet i alla lägen.

Tjänsten är på heltid.

Skicka ditt CV och berätta vem du är till Katarina Nyström, Ekonomichef: katarina.nystrom@nyabab.se

Intervjuer sker löpande, låt inte din ansökan vänta.

Sista ansökningsdag: 2019-01-16.


Om NYAB

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Gällivare, Piteå, Kalix och Kiruna. Föregående år 2017 omsatte NYAB-koncernen ca 500 miljoner SEK. I koncernen ingår NYAB Infrastruktur och beräknad omsättning för 2018 uppgår till överstigande 700 miljoner SEK och antalet anställda i koncernen uppgår till ca 100 personer. Koncernens entreprenadverksamhet är uppdelad i fyra affärsområden: anläggning, bygg, infrastruktur och special.

Välkommen till oss!