Affärsområden

Bredd och djup

Genom våra affärsområden möter vi marknadens och kundernas krav på bredd och spetskompetens. Vi är verksamma på nationell nivå inom anläggning, infrastruktur, special och bygg. Inom affärsområde special utför vi bland annat järnvägsarbeten, husflyttningar, rivningar, fiber-, och stängselarbeten.

Anläggning

nyab-featured-affarsomrade-anlaggning

Som utförande-, general-, total- och underentreprenör utför vi projekt inom markanläggning. Vi arbetar gärna i samverkan då det underlättar möjligheten att skapa maximalt värde för våra kunder. 

Infrastruktur

Vägnätet är ett nav för samhällets invånare, näringsliv och industrier. NYAB bygger framtidens infrastruktur för tillväxt och konkurrenskraft. Vi utför nybyggnationer och ombyggnationer åt industri, kommun och stat.

NYAB-Infra-Lovikka-2560-47

Special

nyab-featured-sp.jpg

Inom affärsområde Special utför NYAB rivningar och husflyttningar. Vi genomför även opto- och fiberarbeten samt stängsel- och järnvägsprojekt.

Mälardalen

Vi tar oss an projekt som utförande-, general-, total- och underentreprenör i Stockholmsregionen, inklusive angränsande områden.. Vi arbetar gärna i nära samverkan med kunder och partners och bistår med lösningar under entreprenadens hela resa.

NYAB AB-07
Fler projekt inom Affärsområden
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.