Barnens Jul

Nyabab-brasaker-barnensjul

Julen är till för barnen, men det är ingen självklarhet för alla. Enligt Rädda Barnen lever 230 000 barn i Sverige i fattigdom, enbart i Luleå lever 8% av kommunens unga i utsatthet. Det är en grupp som istället för julefrid med nära och kära kan känna ångest och utanförskap. 

Barnens Jul är ett initiativ av Luleåborna Anna och Stefan Skagervik som startade 2015 och ser till att alla barn, oavsett social bakgrund eller status, ska få en riktigt god jul. 

Under 2018 och 2019 har NYAB fått chansen att hjälpa Barnens Jul som samarbetspartner. Tillsammans har vi sett till att över hundra barn årligen fått fira årets bästa högtid med julmat, klappar, lek och tomtebesök. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans.

Vill ni också stötta Barnens Jul i norr?

Isåfall kan ni kontakta anna@barnensjul.se, swisha valfritt belopp till 123 577 50 44 eller betala in till BG 399-8481. Beloppet hamnar på Ideella föreningen Barnens Jul i Norr och går oavkortat till julklappar åt barnen! 

Läs mer på www.barnensjul.se/

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.