Administrator

Administrator

Vill du kunna arbeta med både administration och ekonomi? Är du en självständig administratör som trivs i en social miljö i ständig utveckling? Nu söker vi på NYAB en driven administratör, som vill ta nästa steg i karriären och spela en viktig roll i ett snabbväxande företag.

Den här rekryteringen är med placering på dotterbolaget NYAB Mälardalen AB:s kontor i Hägersten. Du kommer dels arbeta med administrativa uppgifter på kontoret i Hägersten, dels koncernövergripande med arbetsuppgifter som kan skötas på distans.

Ansvarsområde

Hos oss får du en varierande tjänst där du får chansen att arbeta med både administration och service. Du kommer att jobba i ett team som består av administratörer och redovisningsekonomer. Övriga i teamet sitter i Luleå och Kalix, vilket innebär att kommunikationen sker per telefon, Teams och mejl.

Dina dagliga uppgifter består bland annat av leverantörsreskontra, utläggshantering, posthantering, diverse kontorssysslor och kundkontakt genom telefonväxel. Du kommer även stötta vår projektorganisation med olika administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

Du har arbetat som ekonomiassistent eller administratör i minst tre år, har god erfarenhet från redovisning och projektredovisning. Du har lätt för att lära dig nya system och har goda kunskaper inom Office-paketet, gärna med ett extra fokus på Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av Medius AP A för elektronisk fakturahantering och kunskap om inköp med omvänd skattskyldighet.

Som person tar du ett stort ansvar för dina uppgifter och har förmågan att strukturera ditt arbete för att göra det så effektivt som möjligt. Då du förstår vikten av ordning och reda är det självklart för dig att vara metodisk, systematisk och planerande innan du startar arbetet.

Som person är du nyfiken och motiveras av att utvecklas och driva igenom förbättringar. Du vill alltid ge den bästa servicen och engageras av att hitta rätt lösning. Du är en sann teamplayer som sprider energi omkring dig. Du kan arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål och ställer upp och stöttar dina kollegor vid behov.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen.

  • Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
  • Månadslön.
  • Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
  • Placeringsort är i Hägersten.

Rekryteringen sker löpande, låt inte din ansökan vänta. Välkommen till NYAB!

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta;

Katarina Nyström
070-277 44 14
katarina.nystrom@nyabab.se

Urval och tillsättning sker löpande så låt inte din ansökan vänta.

Welcome with your application!

Application form

Do not let your application wait! Fill in your contact details and attach any documents to your application via the form below.

Complete your application with a personal letter and CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
We use cookies to improve your experience. If you continue to browse the website, you agree to the use of cookies.