KMA-samordnare

KMA-samordnare

Hos NYAB ges alla utrymme till att vara sig själva. Vi vet att våra olikheter och mångfalden av människor skapar rätt förutsättningar för utveckling som individ och lag. Det, i kombination med höga ambitioner, bygger en kultur av prestation och en arbetsmiljö där medarbetare trivs.

Vill du vara med och driva både branschens och samhällets utveckling framåt? Nu söker vi en KMA-samordnare som vill ta ett stort ansvar för kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor i våra projekt. På NYAB vill vi inspirera andra till att göra mer och att göra bättre. Det arbetet börjar alltid hos oss själva, och tillsammans med dina kollegor säkerställer och utvecklar du våra egna processer.

Att arbeta som KMA-samordnare

I din roll som KMA-samordnare stöttar du platscheferna på våra projekt runt om i Sverige. Du driver, samordnar och säkerställer projektens kvalitets-, arbets- och miljöarbete, samt är med och utvecklar våra interna processer och rutiner inom områdena.

I våra projekt ser du till att platschefen har tillgång till rätt underlag för att kunna genomföra ett arbete som lever upp till kundens, samhällets och våra egna förväntningar. Du kan planera långsiktigt samtidigt som du alltid är nära till hands om förändringar skulle uppstå. I dina uppgifter ingår även att lyssna av medarbetarna på projekten för att göra deras arbetsmiljö så bra som möjligt, samt att följa upp våra underentreprenörers arbete.

Placeringsort blir på någon av våra kontor, dvs i Gällivare, Kiruna, Kalix, Luleå eller Stockholm.

Education, experience and personal qualities

Vi söker dig som arbetar strukturerat och som vill leverera kvalitet i varje led. Du är kreativ och drivs av att hitta nya smarta lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är kommunikativ och samarbetsvillig, men kan ta dig an självständiga projekt och uppgifter när det behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande KMA-arbeten och har en lämplig utbildningsbakgrund inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Other information

Start: By appointment
Salary: By agreement
Anställningsform: Tillsvidare

Vill du veta mer om tjänsten eller om hur det är att arbeta på NYAB? Kontakta gärna vår KMA-systemansvarig Matilda Stjärnström, det går bra att ringa eller maila!

Matilda Stjärnström
070-216 82 90
matilda.stjarnstrom@nyabab.se

We recommend that you submit your application immediately as we make an ongoing selection.

Välkommen till oss på NYAB!

Application form

Do not let your application wait! Fill in your contact details and attach any documents to your application via the form below.

Complete your application with a personal letter and CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
We use cookies to improve your experience. If you continue to browse the website, you agree to the use of cookies.