NYAB INFRA säger hej!

Infra-jpg

Ronny Nylund tillträder den 16 juni 2014 som delägare och VD för det nybildade bolaget NYAB INFRA. Detta ses som startskottet för NYAB INFRA som ingår i NYAB-koncernen.

NYAB INFRA har en inriktning mot tung massförflyttning och maskinintensiva arbeten. Detta är en nisch och inriktning som ger det hitintills ingenjörs- och bygginriktade NYAB-koncernen ytterligare bredd och spets.

Ronny Nylund, 46 år är en välkänd profil inom denna nisch och kommer närmast från BDX där han verkade som chef för BDX Mining. Innan dess har Ronny varit arbetschef för Cliffton och Cliffton Mining och har därigenom erfarenhet av större jordavrymningar, bergschakter, gruvbrytning och gruvdrift.

Bolaget kommer inledningsvis att vara etablerat med huvudkontor i Luleå samt platskontor i Gällivare från augusti.

Huvudsaklig marknad kommer att vara slutkunder, det vill säga industrin, kommuner, kommunala och statliga bolag. I viss mån kommer bolaget även att utföra UE-arbeten åt bygg- och anläggningsföretag samt koncernbolag.

Bolagets målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och leverera en kvalitet och kundnöjdhet som möjliggör en sund och lönsam tillväxt.

 

Dela artikeln
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
We use cookies to improve your experience. If you continue to browse the website, you agree to the use of cookies.