NYAB vinner uppdrag åt Swedavia på Stockholm-Arlanda Airport

NY181030-170-jpg

Swedavia energi AB har kontrakterat NYAB Mälardalen vid byggnationen av en ny värmeproduktionsanläggning vid Kolsta utanför flygplatsområdet på Stockholm-Arlanda Airport.

Den befintliga värmeanläggningen för Arlanda flygplats skall ersättas. Entreprenaden innefattar markarbeten för VA, områdesskydd, grundläggning. I kontraktet ingår även 400 meter fjärrvärmeledning i dimensionen 630 mm för att ansluta den framtida anläggningen till fjärrvärmenätet samt produktion av betongplatta på mark. Projektplats inklusive samtliga arbeten utförs på Landside.

– Vi känner en tillfredsställelse att vi vinner Swedavias förtroende för detta uppdrag. Det är ett projekt med många utmaningar och vikten av att hålla tidplanen för att säkerställa värmeförsörjningen till flygplatsen tas i beaktande genom hela projektet. Projektet passar perfekt in i vår orderstock. Här på Stockholms-marknaden är vi fortfarande en utmanare och vi ser framemot att förvalta kundens förtroende och leverera kvalitet i tid, säger Johan Skoog, VD på NYAB Mälardalen.

Dela artikeln
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
We use cookies to improve your experience. If you continue to browse the website, you agree to the use of cookies.