Arbetsledare till serviceverksamhet

Vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ — med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället.

Är du intresserad av att växa med oss? Du arbetsleder medarbetarna i Kiruna inom byggservice och sköter kontakten med beställare, entreprenörer och externa kunder.

I rollen som Arbetsledare ansvarar du för att leda, fördela och samordna
byggserviceverksamheten genom involvering av medarbetarna. Arbetsuppgifterna innefattar att upprätthålla byggserviceverksamheten i Kiruna och med hjälp av tilldelade resurser leda, planera och organisera för ett effektivt arbete. I arbetsuppgifterna ingår arbetsberedningar, beställningar, planera inköp och upprätthålla kontakt med externa kunder, leverantörer och beställare. I rollen ingår även att samordna resurstillsättningen av personal och underentreprenörer.

Vi söker dig med branscherfarenhet och förmåga att planera och prioritera i både korta och långa tidshorisonter för att på så sätt underlätta hanteringen av varierande arbetsuppgifter. Som person är du engagerad, initiativtagande och en lagarbetare med ett målinriktat fokus på tid, kostnad och kvalitet. Då rollen innefattar många olika kontakter både interna och externa ser vi att du även är en skicklig kommunikatör.

Vi erbjuder dig som vill ta nästa kliv inom en arbetsledarroll ett mångsidigt och utvecklande arbete. Hos oss får du möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet och inspireras till att tänka nytt, därför krävs ett stort personligt engagemang.

Tjänsten är på heltid och rekrytering sker löpande. Låt inte din ansökan vänta!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Rickard Alm på 076 812 06 59.

Ansökningsformulär

Låt inte din ansökan vänta! Fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga eventuella dokument till din ansökan via formuläret nedan.
Komplettera din ansökan med personligt brev och CV