Platschef Luleå

Platschef Luleå

Är du intresserad av en utmanande och ansvarsfull roll som platschef med placering i Luleå där du tillsammans med ett engagerat team bygger framtiden med oss på NYAB? Sök tjänsten som platschef hos oss inom område Infrastruktur!

Sedan bildandet av NYAB har vi gått från att vara en lokal aktör i Norrbotten till en koncern med nationell närvaro. Idag består NYAB av fyra affärsområden med närmare 200 medarbetare.

At NYAB, every employee is given the opportunity to be themselves. Our diversity of people, with different backgrounds and skills, creates an environment where individuals thrive, develop, and perform.

I rollen som platschef arbetar du med olika delar inom våra projekt och du ges ansvaret för många delar av projektens genomförande. Dina arbetsuppgifter innefattar att säkerställa planering och genomförande gällande kvalitets-, ekonomi- och tidsplan. I rollen deltar du vid upphandling och har kontakt med beställare och på arbetsplatsen ansvarar du för arbetsmiljö för yrkesarbetare och arbetsledare, du säkerställer även att de kan driva projektet framåt med rätt resurser. Att arbeta aktivt med utveckling och att få arbetsgruppen att arbeta mot gemensamma mål ingår i rollen.

Du är initiativtagande, nyfiken och har vana av att självständigt driva ditt och andras arbete framåt. I din roll som ledare är du prestigelös och arbetar mot projektens gemensamma mål. Som person är du van att anpassa dig efter nya situationer och arbetsuppgifter. På NYAB finns möjligheter att utvecklas och du som person behöver vara trygg i att självständigt utveckla arbetssätt och finna information du behöver för att komma framåt.

Kontakta Projektchef Martin Broström: 070 600 25 20, för att få veta mer om tjänsten.

Är du intresserad, skicka in din ansökan omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningsformulär

Låt inte din ansökan vänta! Fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga eventuella dokument till din ansökan via formuläret nedan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
We use cookies to improve your experience. If you continue to browse the website, you agree to the use of cookies.