Yrkesarbetare Luleå

Yrkesarbetare Luleå

Vi är övertygade om att bra människor skapar ett bra företag. Och vi tror på att driva utveckling på samma sätt som för både bolag och individ – med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället. NYAB bygger högt upp mot skyn, ner under jord och längst med marken vi står på. Vi reser nya byggen, förbättrar infrastrukturer och är en del i framtidens samhällsbyggande.

Gillar du att arbeta med kroppen tillsammans med andra kompetenta kollegor och i varierande utomhusmiljöer är detta en tjänst för dig. NYAB växer, och vi letar nu efter dig som vill arbeta som yrkesarbetare hos oss med placering i Luleå. På NYAB är personlig och yrkesmässig utveckling en del av vårt signum, och vi vill att du växer tillsammans med oss.

Som yrkesarbetare hos NYAB kan vi erbjuda en varierande vardag med omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer få använda din kreativa sida och arbeta lösningsorienterat. Du hanterar självständigt arbete väl men fungerar som bäst i samarbete och interaktion med andra människor.

Arbetet är utomhusbaserat, därför söker vi dig som tycker om att vara utomhus i alla väder och som inte är rädd att hjälpa till där det behövs. Tjänsten är på heltid och arbetet sker under dagtid.

Körkort är ett krav.

Kontakta Projektchef Martin Broström: 070 600 25 20, för att få veta mer om tjänsten.

Är du intresserad, skicka in din ansökan omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningsformulär

Låt inte din ansökan vänta! Fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga eventuella dokument till din ansökan via formuläret nedan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
We use cookies to improve your experience. If you continue to browse the website, you agree to the use of cookies.