Etablering i Gällivare

gruva-1-jpg

Det snabbväxande bygg- och anläggningsföretaget NYAB och dess dotterbolag NYAB INFRA etablerar sig i Gällivare. I början av augusti är verksamhetsanpassningen av våra lokaler på Vuoskonjärvi industriområde klar och inflyttning påbörjas.

Gällivare liksom övriga malmfälten är en växande marknad och vi har ett antal pågående entreprenader och kontrakt i kommunen åt bland annat LKAB, Top Bostäder, Gällivare kommun och flertalet privata aktörer. Vi har föregående år fastslagit målet att NYAB skall spela en aktiv roll i pågående och kommande samhällsomvandlingar i malmfälten. Denna etablering är vårt sätt att tacka våra kunder och samhället för det förtroende vi har fått.

Nu möjliggör vi en fortsatt tillväxt med kundnöjdhet och kvalitet som ledord. Att arbeta och verka för en positiv samhällsutveckling i de samhällen vi verkar i ser vi som en självklarhet, att fullt ut ha en lokal anknytning underlättar det arbetet. Tillsvidare kommer en del av vår verksamhet i Kiruna att ledas från Gällivare. NYAB:s ambition är dock att vara en attraktiv arbetsgivare som i förlängningen genererar en kvalitet och kundnöjdhet som möjliggör en etablering även i Kiruna redan under kommande år.

 

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.