Entreprenad- och kalkylingenjör till
NYAB affärsområde Bygg

 
NYAB-entrepenad.jpg
 
 

Bli en del av ett tight arbetslag hos NYAB

NYAB är ett företag i stark positiv utveckling och med organisk tillväxt, vi skapar tillsammans en kreativ och flexibel miljö med förutsättningar där också individer får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med NYAB. Som människor, i sina roller och in i nya roller. Vi gör det med en modern företagskultur där vi är lyhörda på varandra, respekterar olikheter och värdesätter att summan av alla delar blir ett starkare och bättre lag. Men vi gör det även med en hunger och en drivkraft att med resultatfokus och tävlingsinstinkt sträva efter att bli bäst. Att på ett professionellt sätt bygga förtroenden och ständigt öka vår attraktionskraft för kunder, samarbetspartners och våra medarbetare. Att därmed på ett konkurrenskraftigt sätt vinna nästa affär, att bygga nya och starkare relationer med kunder och andra aktörer som vi samarbetar med, att även hitta nästa medarbetare som vill komma till oss och bli en del av NYAB.

NYAB omsätter idag över 900 miljoner i Norrbotten inom våra fyra affärsområden Bygg, Anläggning, Special och Infrastruktur.

Vi söker dig som vill bli en del av Affärsområde Bygg och ta plats i en viktig och central roll som Entreprenad- / kalkylingenjör i den arbetschefsgrupp som i huvudsak verkar inom kustregionen i Norrbotten.

Vi tror att du är en kompetent och duktig byggare som har några års erfarenhet av antingen arbete i liknande roll, alternativt har du bakgrund som platschef ute i produktion eller annan likvärdig kompetens och erfarenhet. Du har gärna relevant teoretisk byggteknisk utbildning i grunden, men kan även ha byggt på dig kunskaper på annat sätt.

Vi söker dig som är resultat- och lösningsorienterad, som vill tävla och prestera, och göra det på ett sätt som bygger förtroenden. Men som också på ett prestigelöst sätt kan sätta laget före ”jaget”. Med en insikt att personlig utveckling och bekräftelse följer med att vi tillsammans lyckas lösa våra arbetsuppgifter / projekt och att vi också klarar av att hålla en hög nivå på vår tjänsteleverans till våra kunder. Att vi därmed, och på så sätt bygger såväl det personliga varumärket som varumärket NYAB starkare.

Som person är du nyfiken, noggrann, strukturerad och förstår att det är detaljerna som gör helheten. Du har integritet och kan självständigt vara drivande i din roll och argumentera för din sak, men är även lyhörd och flexibel på de förutsättningar och behov som situationen / projektet / medarbetare / kunden kräver.

Rollen som Entreprenadingenjör på NYAB formar du tillsammans med arbetschefen, där din egen bakgrund, erfarenhet och vilja till inriktning är faktorer som bidrar. Generellt spänner rollen över en stor bredd med alltifrån marknadsbevakning, kalkylarbete och kontraktsadministration till att fungera som projektstöd med tid- o resursplanering, ekonomisk uppföljning, inköp och funktion som tekniskt stöd, men kan även innefatta projekteringsledning, projektledning och kundkontakter för rätt person.

Rekrytering kan komma att ske löpande.

Ansökan eller frågor till arbetschef Samuel Lundkvist, samuel.lundkvist@nyabab.se, 070-552 90 07. senast den 2019-03-31.


Ansök här

Namn *
Namn

Om NYAB

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Gällivare, Piteå, Kalix och Kiruna. Föregående år 2017 omsatte NYAB-koncernen ca 500 miljoner SEK. I koncernen ingår NYAB Infrastruktur och beräknad omsättning för 2018 uppgår till överstigande 700 miljoner SEK och antalet anställda i koncernen uppgår till ca 100 personer. Koncernens entreprenadverksamhet är uppdelad i fyra affärsområden: anläggning, bygg, infrastruktur och special.

Välkommen till oss på NYAB Infrastruktur.