Nya platschefer till väg, mark och VA-projekt
NYAB Infrastruktur

 
rekrytering-web-chef.png
 
 

Ta nästa steg med en ledande roll hos NYAB Infrastruktur.

Vi bygger framtidens infrastruktur, vägar och broar. År 2020 ska vi vara ledande inom vår bransch och geografi. Därför söker vi fler medarbetare som vill följa med oss på resan. Du kommer vara med i ett tajt lag där högpresterande människor trivs och utvecklas.

Vi söker platschefer med ansvar över väg, mark och VA-projekt. Du är initiativtagande och kan ta de beslut som krävs för att driva projektet framåt. Läs mer om våra pågående arbeten här.

I din roll hos oss ingår planeringsarbete, genomförande och uppföljning av projekt. Du ansvarar bland annat över att:

  • Säkerställa arbetsmiljön

  • Upprätta projektdokument

  • Anskaffa ändamålsenliga resurser

  • Leda projekt i mål

  • Utvärdera projektresultat

Tjänsterna är på heltid och rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta.
Skicka ditt CV och berätta vem du är till info@nyabinfrastruktur.se eller använd formuläret nedan. Har du frågor? Ring oss på 0920 – 194 15.


Ansök här

Namn *
Namn

Om NYAB

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Gällivare, Piteå, Kalix och Kiruna. Föregående år 2017 omsatte NYAB-koncernen ca 500 miljoner SEK. I koncernen ingår NYAB Infrastruktur och beräknad omsättning för 2018 uppgår till överstigande 700 miljoner SEK och antalet anställda i koncernen uppgår till ca 100 personer. Koncernens entreprenadverksamhet är uppdelad i fyra affärsområden: anläggning, bygg, infrastruktur och special.

Välkommen till oss på NYAB Infrastruktur.