Ny projektingenjör till NYAB Infrastruktur

 
rekrytering-web-projektingenjor.png
 
 

Ta nästa steg som projektingenjör hos NYAB Infrastruktur i Kalix.

Vi bygger framtidens infrastruktur, vägar och broar. År 2020 ska vi vara ledande inom vår bransch och geografi. Därför söker vi fler medarbetare, följ med oss på resan. Bli en del av ett tajt lag i en kultur där högpresterande människor trivs.

Vi söker en ny projektingenjör till vårt kontor i Kalix. Du kommer ha en viktig roll där du bland annat säkerställer projektens kvalitet och lönsamhet. Läs mer om pågående arbeten här.

Du samarbetar med kunder, leverantörer och platsansvariga. Du kan sköta projektinköp och trivs med ett växande ansvar. Hos oss är dina utvecklingsmöjligheter mycket goda.

Rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta.

Skicka ditt CV och berätta vem du är till
magnus.granljung@nyabinfrastruktur.se


Om NYAB

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Gällivare, Piteå, Kalix och Kiruna. Föregående år 2017 omsatte NYAB-koncernen ca 500 miljoner SEK. I koncernen ingår NYAB Infrastruktur och beräknad omsättning för 2018 uppgår till överstigande 700 miljoner SEK och antalet anställda i koncernen uppgår till ca 100 personer. Koncernens entreprenadverksamhet är uppdelad i fyra affärsområden: anläggning, bygg, infrastruktur och special.

Välkommen till oss på NYAB Infrastruktur.