Träarbetare / servicesnickare till byggserviceavdelning Kiruna

 
NYAB-servicesnickare.jpg

Vi söker nu två personer för tjänsterna Träarbetare / Servicesnickare, som vill bli en del av ett högpresterande lag inom vår byggserviceavdelning i Kiruna.

Välkommen till ett ungt företag fyllt av erfarenhet och kvalitet. Hos NYAB bygger vi team av målmedvetna personer som alla vill bidra till en positiv utveckling och tillväxt. Men vi bygger också framtidens mötesplatser, som ger plats åt liv och rörelse för människorna omkring oss.

Du kommer svetsas samman med ett ungt, drivet och lösningsorienterat arbetslag där prestationen såväl som servicekänsla och egen initiativförmåga värderas högt. Vi tror på en stark gemenskap där alla drar åt samma håll, därför är det viktigt för oss att du besitter god samarbetsförmåga och gillar att arbeta med människor. Ditt arbete kommer att vara fokuserat mot byggservicearbeten, men vi ser gärna att du är flexibel och vill utvecklas mer än så, då vi ibland även åtar oss mindre nybyggnadsprojekt.

Om tjänsten

Anställning: Träarbetare enl Byggavtalet.
Löneform: Tidlön.
Yrkesbevis som träarbetare är meriterande men vi kan även ta emot lärlingar.
B-Körkort är ett krav.
Heltid, arbetstid 7–16, måndag – fredag.
Placeringsort: Kiruna.
Tillträde så snart som möjligt.
Rekrytering sker löpande.

Ansökningar, CV och frågor skickas till Projektchef John Stålnacke 070-5089007, john.stalnacke@nyabab.se

Ansökan senast 2019-06-30.


Om NYAB

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Gällivare, Piteå, Kalix och Kiruna. Föregående år 2017 omsatte NYAB-koncernen ca 500 miljoner SEK. I koncernen ingår NYAB Infrastruktur och beräknad omsättning för 2018 uppgår till överstigande 700 miljoner SEK och antalet anställda i koncernen uppgår till ca 100 personer. Koncernens entreprenadverksamhet är uppdelad i fyra affärsområden: anläggning, bygg, infrastruktur och special.

Välkommen till oss på NYAB.