Träarbetare / snickare till byggprojekt vid Sunderby sjukhus

 
NYAB-träarbetare.jpg

Vi söker nu tre personer för tjänsterna Träarbetare/Snickare, som vill bli en del av ett högpresterande ackordslag vid vårt projekt ”Sunderby sjukhus, nybyggnad vuxenpsykiatri i Luleå”. Det omfattande projektet påbörjades i maj 2018 och ska stå färdigt för slutbesiktning i augusti 2020.

Välkommen till ett ungt företag fyllt av erfarenhet och kvalitet. Hos NYAB bygger vi team av målmedvetna personer som alla vill bidra till en positiv utveckling och tillväxt. Men vi bygger också framtidens mötesplatser, som ger plats åt liv och rörelse för människorna omkring oss.

Du kommer svetsas samman med ett ungt, drivet och lösningsorienterat arbetslag där prestationen såväl som slutresultatet kommer först. För oss är din attityd lika viktig som dina kvaliteter, då vi tror på en stark gemenskap och sammanhållning där alla drar åt samma håll. Ditt arbete kommer vara fokuserat mot byggnadsträarbeten men vi ser gärna att du är flexibel och vill utvecklas mer än så.

Om tjänsten

Anställning: Träarbetare enl Byggavtalet.
Löneform: Prestationslön / Ackord.
Yrkesbevis som träarbetare krävs.
Heltid, arbetstid 7–16, måndag – fredag.
Tillträde så snart som möjligt.
Rekrytering sker löpande.

Ansökningar, CV och frågor skickas till Arbetschef Samuel Lundkvist 070-552 90 07 samuel.lundkvist@nyabab.se eller Platschef Tobias Renlund 070-915 00 90 tobias.renlund@nyabab.se

Ansökan senast 2019-03-31.


Om NYAB

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Gällivare, Piteå, Kalix och Kiruna. Föregående år 2017 omsatte NYAB-koncernen ca 500 miljoner SEK. I koncernen ingår NYAB Infrastruktur och beräknad omsättning för 2018 uppgår till överstigande 700 miljoner SEK och antalet anställda i koncernen uppgår till ca 100 personer. Koncernens entreprenadverksamhet är uppdelad i fyra affärsområden: anläggning, bygg, infrastruktur och special.

Välkommen till oss på NYAB.