Karriär

Jobba hos NYAB

Vi vill ge oss själv förutsättningarna till att bli branschens första val. Det kräver att vi är en smartare entreprenadkoncern som attraherar drivna och skarpa medarbetare. Hos oss får olikheterna tala, samtidigt som höga ambitioner och vinnande attityder förenar oss. Vill du vara med?

Heltäckande tjänster inom entreprenad

Genom våra affärsområden möter vi marknadens och kundernas krav på bredd och spetskompetens. Vi är verksamma på nationell nivå inom anläggning, infrastruktur och special.

nyab-featured-sp.jpg

Våra förväntningar

Trots våra många olikheter finns det vissa element som alla på NYAB bär med sig. Det är kombinationen av ambition och attityd som är receptet till framgång. Därför har vi samma förväntningar på dig, som du borde ha på oss.

Älska utmaningen

Vi lever efter devisen; vi är aldrig bättre än vårt senaste projekt. Att ständigt utvecklas är en naturlig del av NYAB som arbetsplats. Man kan säga att vi tävlar mot oss själva, och vi vinner tillsammans. Håller du med?

Meningsfullt byggande

Vårt gemensamma arbete skapar plats för liv och rörelse. Vi ser det därför som en självklarhet att du ska vilja göra bra saker, genom prestationen i ditt arbete och för samhället som helhet.

En schysst attityd

Vi är jordnära, enkla, med mycket substans. Vi tror på att om man sköter sig rätt i alla lägen, och är ärlig, så lönar det sig. Det gör jobbet roligt – för oss och våra partners.

Vill du jobba hos oss?

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.