Bra saker

Det är våra gärningar som tar oss framåt, med en god idé och kraft att genomföra. Vi ser det gång på gång i samhället och inspireras av det. Företag som bryter ny mark, rörelser som gör världen bättre och unga som utmanar gamla sanningar. Samhället behöver fler, därför vill vi lyfta de som gör bra saker.

IFK Luleå

attachment_id_168.jpg
IFK Luleå är stadens äldsta och största idrottsförening. Här tillåts barn och unga, från stad och län, att växa tillsammans i den gemenskap som fotbollen utgör.

Lule Stassteater

Stora scener, uppsättningar och turnéplaner i all ära. Det finns vissa gånger då kultur betyder så mycket mer, även fast den inte får lika mycket uppmärksamhet.
Gruppbild-1-Gäddviksbron-2016.jpg

Fotboll för alla

attachment_id_150.jpg

Fotboll och lagidrott bygger gemenskap och skapar en meningsfull fritid, men det ska framförallt vara roligt och inkluderande.

Barnens jul

Barnens Jul är ett initiativ av Luleåborna Anna och Stefan Skagervik som startade 2015 och ser till att alla barn, oavsett social bakgrund eller status, ska få en riktigt god jul.
Nyabab-brasaker-barnensjul.jpg
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.