NYAB bygger åt Trafikverket i Stockholm

NY181030-889-jpg

Projektet är en totalentreprenad, inklusive projektering för om- och tillbyggnad av färjevaktarstuga och tillhörande markentreprenad på berggrund. Projektet är beläget i Furusund, Norrtälje kommun.

Objektet skall vara klart för slutbesiktning 20191031.

— Ett för NYAB intressant projekt i och med projekteringsansvar och innehållande flera av våra teknikgrenar åt en för oss prioriterad kund. Det går också i linje med bolagets ambition att växa i Stockholmsområdet, säger Johan Rahkola, Affärsområdeschef Bygg.

— Efter konstaterande redan för ett par år sedan om att vi i framtiden behöver verka i en vidare geografi, vilket hittills skett projektvis med en huvudsakligen norrbottnisk organisation och bemanning så kan jag glädjande informera om att bolagsbildande är insänt till Bolagsverket, för bildande av NYAB Mälardalen AB. NYAB Mälardalen kommer organisatoriskt att verka som ett affärsområde i koncernen. Ambitionen är att vara ordentligt etablerade på marknaden i Mälardalen redan under kvartal 4 nu i år. Med en i huvudsak lokal organisation och ledning. Allt detta har föregåtts av ett gediget arbete med marknadsanalyser och terrängsondering. Vi ska med ödmjukhet anta utmaningen och samtidigt våga tro på vad vi har att erbjuda, säger Johan Larsson, vd NYAB.

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.