NYAB Infrastruktur rekryterar Krister Asplund och etablerar sig i Haparanda

nyab-jpg

Krister Asplund tillträder omgående som Platschef och är sedan många år tillbaka en välkänd profil i branschen. Krister har varit delaktig i en stor del av de anläggningsprojekt som utförts i östra Norrbotten i allmänhet och i Haparanda i synnerhet.

– Haparanda är för oss en intressant och prioriterad marknad. NYAB Infrastruktur har hunnit långt på de sex månader vi har verkat och det är mycket glädjande att Krister väljer att komma till oss och utveckla vår verksamhet, säger Magnus Granljung, VD NYAB Infrastruktur.

– Vi kommer att etablera oss med kontor i Haparanda nu i sommar och har lämnat ett antal anbud på kommande projekt, för min del känns detta som en nytändning och jag känner väl till mina nya kollegor i NYAB Infrastruktur sedan tidigare. Jag ser framemot denna resa och vår blygsamma målsättning är att vi inom kort skall vara marknadsledande i östra Norrbotten, säger Krister Asplund, Platschef.

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.