NYAB Infrastruktur vinner Kalix kommuns förtroende och tecknar fyrårigt ramavtal

nyab-infrastruktur-kalix-jpg

Ramavtalet omfattar mark- och anläggningsarbeten, vatten och avlopp- samt asfaltsarbeten. Avtalstiden sträcker sig inklusive optioner över fyra år. Totalt kontraktsvärde uppskattas till ca 70 miljoner SEK.

Detta var för vår del ett prioriterat kontrakt. Det går i linje med vår ambition att ha en hög marknadsnärvaro i östra Norrbotten samt att bygga en bas som består av fleråriga avtal för att kunna hantera vår tillväxttakt på ett bra vis. Jag och flertalet av mina kollegor är dessutom kalixbor och ser framemot att leverera ett högkvalitativt arbete åt kommunen och dess invånare, säger Björn Lindbäck, arbetschef på NYAB Infrastruktur.

NYAB Infrastruktur närmar sig sin 1-års dag. Vi har hunnit väldigt långt på det knappa år vi verkat. Vi kan känna en stolthet över vad vi hittills uppnått, och vi har mycket roligt framför oss. Vi har lyckats attrahera väldigt kompetenta och drivna medarbetare och leverantörer, vilket i förlängningen ger hög kvalitet, nöjda kunder och god lönsamhet. Detta kontrakt ger oss en bas och grund att rekrytera ytterligare medarbetare, som vill växa med oss, säger Magnus Granljung, vd på NYAB Infrastruktur.

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.