NYAB och Kiruna IF

NYAB-KIRUNA-IF-jpg

NYAB är ny stolt huvudsponsor till Kiruna IF i Acceptansprojektet.

Tillsammans kommer parterna att samverka för att utveckla och bygga det nya och mer attraktiva Kiruna. 

Den 26:e juni presenterade Kiruna IF sitt unika och omtalade ställningstagande för acceptans. Detta uppmärksammades i tidningar världen över och det blev snabbt den mest delade nyheten i Sverige. Nu kan Kiruna IF, med glädje, presentera NYAB som huvudsponsor för Acceptansprojektet och som betydande partner i Kiruna IF:s satsning mot Allsvenskan.

– Vi delar NYAB:s vilja och ambition att vara med och bygga ett Kiruna där man inte bara vill bo, utan också leva. Samarbetet med NYAB ger oss förutsättningar att växa och lyckas med projektet: ”Acceptans till Allsvenskan”, säger Kiruna IF:s ordförande Johan Köhler.

NYAB är ett kraftigt växande bygg- och anläggningsföretag som idag verkar i Norrland och främst Norrbotten. Under hösten har NYAB öppnat ett kontor i Kiruna för att på plats och med en lokal förankring kunna bidra till samhällets utveckling och omvandling.

– Vi vill ge något tillbaka till de samhällen vi verkar i. Speciellt i dessa tider tycker vi att det är hedervärt att stå upp för sundare attityder och en ökad acceptans. Kiruna IF vågar tro, satsa, sikta högt och stå upp för sina värderingar. I det fallet har de mycket gemensamt med bygg- och anläggningsbranschens uppstickare NYAB. Det känns rätt såväl emotionellt som intellektuellt att bidra till vad Kiruna IF står för och vad de siktar mot. Vi vill ha ett humanistiskt, accepterande klimat i Sverige och vi vill se Kiruna IF i Allsvenskan, säger NYAB:s VD Johan Larsson.

 

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.