NYAB till Kiruna

Nytt-kontor-jpg

Under september månad öppnar vi kontor i centrala Kiruna.

Expansionen och tillväxten fortgår för bygg- och anläggningsbolagen NYAB och NYAB INFRA. Så sent som i juni bedömde företagsledningen att en etablering med kontor i Kiruna är rimlig under år 2015.

Så sent som nu i augusti etablerade NYAB och NYAB INFRA sig i Gällivare.

Glädjande nog har NYAB vunnit ett antal entreprenaduppdrag inom Kiruna kommun samt fått tilläggsbeställningar på pågående projekt så till den grad att bolaget bedöms vara redo för en etablering i Kiruna redan nu. Detta tillsammans med att NYAB rekryterat Alf Keskitalo 59 år som produktionschef för byggverksamheten. Alf har ett yrkesliv som byggare bakom sig och kommer närmast från NCC där han verkade som Platschef i Kiruna, Alf tillträder sin tjänst 1/9.

Inom kommunen har koncernen pågående projekt och uppdrag åt bland annat LKAB, Lindbäcks Bygg, Kirunabostäder med flera. Dessutom har NYAB INFRA fått LKAB:s förtroende att bygga en ledningsbädd i Svappavaara.  NYAB har dessutom flertalet pågående förhandlingar om diverse entreprenaduppdrag i Kiruna.

Sammanfattningsvis så tror NYAB på att en lokal närvaro är en förutsättning för att hålla en hög kvalitet och servicenivå. Vidare ligger det helt i linje med NYAB och NYAB INFRA:s målsättning om att spela en aktiv och betydande roll i pågående och kommande samhällsomvandlingar samt gruvetableringar i malmfälten. Allt detta möjliggörs genom en lokal anknytning, lokala chefer och ett bidragande till samhällsutvecklingen.

Vi vill också passa på att tacka marknaden för det förtroende vi fått.

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.