NYAB tilldelas broentreprenad i Stockholm

NY180913-619

NYAB har av Trafikverket blivit tilldelade entreprenaden ”Utförande av Rörbrobyte på nr 2-988-1 (100-1041-1)”

Rörbron som skall bytas ut går under E4 strax norr om Arlanda. Projektet utförs i NYAB Mälardalens regi tillsammans med affärsområde Special.

Bemanningen på projektet kombineras av norrbottningar och stockholmare. Entreprenaden samordnas med den rörbro i Järna som NYAB utför åt Trafikverket, där full produktion pågår.

Planering och förberedande arbeten kommer startas direkt efter kontraktsskrivande medan själva rörbro bytet blir under veckorna 26-31.

– Det är ett intensivt projekt i högtrafikerad miljö där mycket ska hända under kort tid under semesterperioden. Vi känner oss trygga med projektet efter att ha gjort en gedigen plan redan i anbudsskedet för hur vi ska ta oss an projektet. Projektet passar bra in för NYAB och vi är glada över att fått förtroendet i denna typ av projekt med tidspress och en avancerad logistik som vi är väldigt bra på, säger Johan Skoog, VD och affärsområdeschef för NYAB Mälardalen.

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.