NYAB tilldelas ”Förbifart Vittangi” av Trafikverket

CF020459-jpg

Som ett led i förbättrad trafikmiljö med anledning av malmtransporter Kaunisvaara-Svappavaara bygger NYAB Infrastruktur ny förbifart i Vittangi åt Trafikverket. Projektet är ett av de projekt som Trafikverket benämner MaKS-etapper. Kontraktsvolymen uppgår till 94 miljoner SEK.

Arbetet består av ny brytning och anläggande av väg, inkluderande en plattrams bro över Puolisjoki och en rör bro samt elarbeten. Arbetena avses starta omgående efter kontraktsskrivning. Projektet utförs som en utförandeentreprenad.

Ett för vår del mycket passande kontrakt. Vi har haft ett bra lagarbete under kalkyl och anbudsinlämnande som letts av vår kalkylansvarige Karl-Johan Västerö. Ett glädjande kontrakt och en riktig utmaning. Vi är taggade att förvalta Trafikverkets förtroende och leverera en högklassig slutprodukt, säger Anton Sandgren, ansvarig platschef för projektet på NYAB Infrastruktur.

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.