NYAB tilldelas kontrakt för nybyggnation av verkstad i Gällivare

web-banner5-jpg

Pressmeddelande 2017-08-01

NYAB Sverige AB vinner Persson Invests förtroende och erhåller kontrakt för nybyggnation av verkstad i Gällivare.

NYAB tilldelas kontraktet för ”Gällivare 16:79, Nybyggnad verkstad, Wist Last & Buss”.

Kontraktet mellan NYAB och Persson Invest avser nybyggnation av verkstad, samt utförande av hårdgjorda ytor. Bakgrunden till byggnationen är att Volvoåterförsäljaren Wist Last & Buss som är den största aktören i Norden för lastbilar och bussar satsar på att öka volymen och bibehålla kvaliteten lokalt i Gällivare.

För oss är det ett intressant projekt med en hyfsad volym anläggning och en ännu större volym bygg. Privata satsningar och investeringar från näringslivet är ett måste för ett skapa ett välmående och konkurrenskraftigt samhälle, säger Fredrik Karkiainen, NYAB.

Persson Invest satsar i Gällivare, det är såklart positivt för oss som är en av ortens största aktörer inom bygg och anläggning. Just det faktum att vi är väletablerade på orten uppfattade vi som en viktig del i att vi vann kundens förtroende. Nu ska förtroendet förvaltas och det känns jättebra att vara med och skapa tillväxt, säger Johan Rahkola, Affärsområdeschef Bygg, NYAB.

 

NYAB Sverige AB är ett kraftigt växande entreprenadföretag med huvudkontor i Luleå samt lokalkontor i Gällivare och Kiruna. År 2016 omsatte NYAB-koncernen över 330 miljoner SEK. År 2017 bedöms volymen vara närmre 500 miljoner SEK.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Johan Rahkola,
Affärsområdeschef Bygg, 070-575 33 80, johan.rahkola@nyabab.se

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.