NYAB tilldelas V 226 i Huddinge av Trafikverket

NY180913-617

Projektet avser utförande av en breddad gång- och cykelväg och med modifiering av vägsektion för att få plats med ett nytt kollektivkörfält i nordlig riktning på väg 226 mellan Huddinge gymnasium och korsningen Huddingevägen/Ågestavägen.

Kontraktsformen är en utförandeentreprenad och arbetena påbörjas nu i höst. Anbudet är lämnat och projektet utförs av NYAB Mälardalen AB.
Projektet benämns ”För utförande av åtgärder Väg 226 Huddingevägen, oskyddade trafikanter”.

NYAB startade som ett litet Luleåföretag 2013 har sedan starten haft en kraftig tillväxt. I oktober 2019 tillträdde Johan Skoog som VD för det nybildade NYAB Mälardalen. NYAB Mälardalen öppnade koncernens första Stockholmskontor strax innan årsskiftet 2019/2020.

– Ett roligt och utmanande projekt, vårt första större projekt åt Trafikverket i Stockholmsområdet, och det är en utmaning likväl som tillfredsställelse att utföra något som har en direkt samhällsnytta och som berör många. Detta var ett prioriterat projekt och vi har gjort ett gediget arbete i kalkyl-, och anbudsinlämningsfasen, säger Johan Skoog, VD NYAB Mälardalen.

– NYAB Mälardalen går i koncernens fotspår och vi följer vår plan väldigt väl. Vi avser att ha en kraftig tillväxt inom infrastrukturrelaterade entreprenader och inom anläggning, det är koncernens kärnverksamheter och det är växande marknader, säger Johan Larsson, koncernchef NYAB.

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.