NYAB utvecklar sin byggverksamhet i Norrbotten

bygg-jpg

 

NYAB´s expansion fortsätter. Grunden är idag lagd för att utveckla det affärsområde med störst potential. Johan Rahkola tillträder sin tjänst som Affärsområdeschef Bygg 1/5 och Samuel Lundkvist tillträder som Arbetschef 1/6.

 

Samuel Lundkvist har en gedigen och solid bakgrund inom byggbranschen från såväl entreprenörssom beställarsidan. Johan Rahkola har en gedigen bakgrund med specialisttjänster och chefstjänster på större byggföretag. Tillsammans har de varit inblandade i och lett såväl stora som komplicerade projekt.

NYAB har fram tills idag en kompetent och väl fungerande mindre byggverksamhet, där tyngdpunkten har legat på ramavtal och industribyggnationer.

Marknaden känner NYAB främst som ett bolag specialiserat på anläggning, rivning och husflyttning. I år har NYAB en fortsatt tillväxt inom samtliga sina affärsområden över hela Norrbotten. Idag lägger vi grunden för ett företag som tar sikte på att vara ett av länets större och bästa byggföretag. Marknaden efterfrågar våra tjänster och fler rekryteringar kommer att ske.

-Målet är klart och tydligt och jag har antagit utmaningen och ser framemot att leda och påbörja denna resa, säger Johan Rahkola.

-Med det bolag som NYAB utgör idag i ryggen, har vi goda förutsättningar att både bildligt och bokstavligt bygga rätt från grunden. Gör vi resten rätt och bygger ett lag så kommer det att bli en rolig resa som jag är glad och tacksam över att jag får spela en viktig roll i, säger Samuel Lundkvist.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Larsson, VD, 070-182 50 70, johan.larsson@nyabab.se
Johan Rahkola, Affärsområdeschef Bygg, 070-575 33 80, johan.rahkola@nyabab.se

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.