NYAB välkomnar Tomas Huru

Larsson-huru-jpg

Tomas Huru ansluter till NYAB-koncernen och tillträder den 1/9 som affärsutvecklingschef. Tomas kommer närmast från BDX där han under de senaste sju åren har varit en av de tongivande i BDX omställning från att vara en klassisk lastbilscentral till ett entreprenad- och anläggningsföretag. 

NYAB:s styrelse är av åsikten att i och med årets volym om ca 200 miljoner och en fortsatt förväntad tillväxt så behöver NYAB de kompetenser som Tomas Huru besitter. Affärssinne, entreprenörskap, beslutsförmåga och driv samt ett väldigt brett kontaktnät i allmänhet och i synnerhet runt Kiruna. Tomas Huru kommer att hjälpa oss att bygga ett slagkraftigare NYAB i Kiruna samt övriga länet. I sin roll som affärsutvecklingschef kommer Tomas även att arbeta för koncernbolaget NYAB INFRA samt att tillhöra koncernens ledningsgrupp säger NYAB:s  VD Johan Larsson.

Det känns som en nytändning och en utmaning att komma in i ett framgångsrikt, kompetent och kraftigt växande entreprenörsföretag som NYAB. Många i ledande befattningar känner jag sedan tidigare och bolaget har mycket goda möjligheter att fortsätta utvecklas i den otroliga takt som de gjort sedan år 2013, säger Tomas Huru.

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.