NYAB:s VD nominerad till Årets Företagare

Business-Awards-jpg

 

Nominerade till Luleå Business Awards presenterades idag 18/3 och vinnare utses på näringslivsgalan 29/4.

Jag är naturligtvis väldigt glad över denna nominering och hoppas att mina kollegor och medarbetare också känner en glädje och stolthet.

Den fantastiska utveckling NYAB har och har haft gör mig stolt och den är möjliggjord tack vare att jag har otroligt duktiga människor med mig. Oavsett om jag befinner mig på en bolagsstämma, i styrelserummet, på en kontraktsförhandling, i ett koncernledningsmöte, i fikarummet, i möte med vår CFO eller på något av NYAB:s många projekt så är jag omgiven av medarbetare med utveckling, lyhördhet och prestation som honnörsord. Jag är fantastiskt stolt över den kultur vi tillsammans byggt i NYAB och allt vi uppnått. Ni gör mitt arbete roligt och lustfyllt. Ni gör att vi har fantastiska underentreprenörer, leverantörer och samarbetspartners som i förlängningen skapar lönsamhet, kvalitet och nöjda kunder.

Som VD för NYAB tävlar jag alltid för att vinna, och när jag eller vi inte vinner så lär vi oss något och kommer tillbaka starkare. Denna kultur personifierar inte bara mig utan hela NYAB och det är en av anledningarna till våra goda resultat. Ett stort tack till Företagarna Luleås styrelse för nomineringen till ”hjärnbalken” som årets företagare, och ett ännu större tack till alla medarbetare på NYAB som gjort nomineringen möjlig. Om jag vinner vill jag tillägna priset till NYABs delägare och anställda.

-Johan Larsson, VD NYAB

 

Dela artikeln
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.