Arbetsledare

Arbetsledare

Hos NYAB ges alla utrymme till att vara sig själva. Att välkomna olikheter och skapa förutsättningar för utveckling, individuellt och kollektivt, bygger en kultur av prestation. Mångfalden av människor i kombination med höga ambitioner främjar en arbetsmiljö där medarbetare trivs. Det har varit vårt vägledande arbetssätt sedan 2013 och nu bjuder vi in fler arbetsledare till vår kultur av trivsel och utveckling.

Som arbetsledare upprätthåller du en effektiv produktion med hjälp av tilldelade resurser, och med ett positivt ledarskap planerar och organiserar du ett kostnadseffektivt arbete.

Som arbetsledare vid driftområde Övertorneå leder du drift och underhållsarbetare. Arbetet består av arbetsberedningar, att upprätthålla kontakt med kunder och leverantörer, att samordna personal och utveckla arbetsmetoder för att föra verksamheten, människorna i den och inte minst dig själv, framåt. I arbetet ingår beredskap. I beredskapen bär du ansvaret för att ringa ut sandbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen är schemalagd och innebär också att du ska vara behjälplig vid eventuella trafikolyckor.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom drift, väg- och anläggningsarbeten. Du har en övergripande god förmåga att planera i både korta- och långa tidshorisonter samt arbeta vid en flexibel verksamhet där förutsättningar kan förändras snabbt. Ytterligare förutsättningar för ett effektivt och bra arbete är att du har en god ekonomisk förståelse, datorvana och ett gott bemötande mot kollegor, leverantörer och beställare. Sedan ser vi även att du har körkort, utbildning inom ”Arbete på väg” samt goda kunskaper i svenska. 

Det är meriterande om du även har C-körkort, förarbevis för hjullastare, är mekanisk kunnig, och har erfarenhet av åkeriverksamhet samt språkkunskaper i finska. 

Vi tror att du som söker tjänsten vill agera som en förebild och genom ditt ledarskap ta tillvara på samtliga medarbetares kompetenser genom involvering. Detta för att kunna bygga ett motiverat, engagerat och effektivt arbetslag. Vi ser också att du är ödmjuk och prestigelös inför att utföra och fördela arbetsuppgifterna. Ni arbetar som ett lag och löser arbetsuppgifterna efter vem som är bäst lämpad. Du samarbetar bra med andra, och du är dessutom lösningsorienterad, initiativrik och en god kommunikatör som både tar ansvar och fattar beslut när så krävs.

Tjänsten är på heltid och beredskap ingår i arbetet. Arbetet utgår från platskontor vid Överkalix.

Kontakta Projektchef Tord Isaksson på 070-533 44 21, för att få veta mer om tjänsten. Skicka in din ansökan omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.