Arbetsledare

Arbetsledare

Vi tror på att bra människor gör ett bra företag. Och vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ – med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället. NYAB bygger upp, ner och längst med marken vi står på. Vi reser nya byggen, förbättrar infrastrukturen och tar på oss flera typer av specialuppdrag.

Vill du ta nästa steg i din karriär som arbetsledare på NYAB? Nu söker vi en strukturerad och kommunikativ person som vill växa tillsammans med vårt affärsområde Special.

Roll och arbetsuppgifter

Som arbetsledare leder du den dagliga produktionen ute vid våra projekt och ansvarar för att leda dem i mål. Du bidrar med ett positivt ledarskap i arbetslaget och planerar arbeten noga för att uppnå kraven på kvalitet, miljö, arbetsmiljö och kostnadseffektivitet.

I dina uppgifter ingår bland annat arbetsberedningar, projektplanering och uppföljning, kontakt med kunder och leverantörer, samordning av personal och utveckling av arbetsmetoder för att föra NYAB framåt. Som arbetsledare får du en vardag med mycket omväxling och eget ansvar. Du har en nyckelroll i att fördela resurser och säkerställa att teamet hela tiden arbetar åt rätt håll i rätt tempo för att uppnå målen.

Egenskaper och bakgrund

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet inom VA- och anläggningsarbeten. Du trivs som bäst i en flexibel verksamhet där både projektform och plats kan variera. Vi ser även att du är strukturerad i planeringen av projekt och uppgifter, kan kommunicera med och motivera dina kollegor, samt har en stark vilja till att utvecklas – både som person och arbetslag. Din känsla för samarbete och ansvarstagande gör att du har lätt att fördela uppgifter och nyttja allas kompetenser på bästa sätt.

Ytterligare förutsättningar för ett effektivt och bra arbete är att du har en god ekonomisk förståelse och datorvana.

Ansök idag!

Som arbetsledare för affärsområde Special utgår du från ett av våra kontor i Norrbotten – Luleå, Piteå, Kalix, Haparanda, Gällivare eller Kiruna.

Våra projekt är utspridda över Norrbotten och resor är en naturlig del av tjänsten.

Tjänsten är på heltid och rekrytering sker löpande.

För ansökan eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta;

Daniel Johansson
070 – 362 24 13
daniel.johansson@nyabab.se

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.