Arbetsledare

Arbetsledare

Arbetar du inom anläggning och är redo att ta dig an en ledarroll? Har du ett driv att utvecklas och god kommunikativ förmåga? Då kan du vara NYABs nästa arbetsledare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NYAB Sverige AB.

Om företaget

NYAB är en koncern inom anläggning och infrastruktur. Deras arbete ger plats åt liv och rörelse, och tillsammans skapar dem ett förbättrat samhällsbygge. Varumärket NYAB omfattar koncernen som helhet. Det används för affärsområdena Anläggning och Special samt dotterbolaget Mälardalen. I den här rollen blir du anställd i NYAB Sverige AB och kommer att jobba inom affärsområdet Anläggning med affärsområdesansvarig Tomas Utter som närmsta chef.

De lever efter devisen; vi är aldrig bättre än deras senaste projekt. Att ständigt utvecklas är därför en naturlig del av NYAB som arbetsplats. Företaget vill attrahera drivna och skarpa medarbetare genom att kontinuerligt arbeta med utveckling så det är något du i den här rollen får goda möjligheter att göra.

NYAB är ett ungt företag byggt på årtionden av erfarenhet från branschen. När de nu fortsätter att växa, fortsätter att skapa, är det viktigt att komma ihåg den historia NYAB bär på. Den är speciell. Läs mer här: https://www.nyabab.se/om-oss/historia/

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Du är delaktig i framtagandet av tidplaner och tillsammans med platschefen planerar och leder du projekten framåt och följer upp tidsplaneringen. Vidare dokumenterar och säkerställer du kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du har en nyckelroll i att fördela resurser och säkerställa att teamet hela tiden arbetar åt rätt håll i rätt tempo för att uppnå målen. Du medverkar aktivt i projektplanering samtidigt som du utför arbetsberedningar tillsammans med dina kollegor i teamet.

Du arbetar nära dina medarbetare och har möjligheter att växa i rollen och successivt ta mer ansvar och utvecklas inom bolaget internt.

I rollen utgår du från hemmet och arbetar främst i Norrbotten där projekten finns. Det innebär att du under perioder är ute resande fot och det bör vara något du trivs med. Det innebär att det krävs viss flexibilitet för att uppfylla förväntningarna på rollen men NYAB värderar en god arbetsmiljö och kommer ha en dialog om hur livspusslet ser ut för dig innan du blir tilldelat ett nytt projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• God erfarenhet av branschen
• God ledarskapsförmåga
• B-körkort
• Erfarenhet av projektarbete är meriterande

Vi söker dig som trivs med att arbeta inom anläggning och har en stark vilja att utvecklas genom att ta dig an en mer ledande roll. Det innebär att du bör vara en god kommunikatör för att kunna leda arbetet på ett bra sätt. Vidare är det viktigt att du är strukturerad och säkerställer en hög kvalitet på ditt arbete. Samtidigt bör du vara praktiskt lagd och ta dig an utmaningar med en positiv inställning som gör att du fort hittar ett sätt att uppnå önskat resultat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår från hemmet – projekten du arbetar på genomförs vanligtvis i Norrbotten
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierar utifrån projekt

Denna rekrytering sker via Bravura. Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att komma direkt till ansökan.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.