Arbetsledare Järnväg

Vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ — med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället.

NYAB har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt inom infrastrukturrelaterade segment. Järnväg är en växande marknad och vi växer med den. I inneliggande orderstock har vi sex stycken pågående järnvägsentreprenader i norra Sverige.

Om tjänsten
Som Arbetsledare kommer du att ansvara över NYAB:s järnvägsprojekt och den dagliga verksamheten, där kvalitet och lönsamhet är ledorden. Vi söker dig som är beslutstagande med en god känsla för arbetsfördelning, uppföljning och lagarbete. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Kontroll och ledning av den dagliga verksamheten
  • Kontakt med entreprenörer och samarbetspartners

Vi ser även att du har en förmåga att planera och prioritera, i dina egna arbetsuppgifter, men även för andra i din omgivning.

På NYAB justerar och anpassar vi varje tjänst efter individens styrkor, på det viset byggs laget för projekten.

Hos NYAB ges alla utrymme till att vara sig själva. Mångfalden av människor, med olika egenskaper och kompetenser, i kombination med höga ambitioner skapar en miljö där individer trivs, utvecklas och presterar.

Tillträde snarast möjligt.
Sista dag för ansökan 2020-06-04.

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.