Arbetsledare Luleå

Vi på NYAB lever efter devisen; vi är aldrig bättre än vårt senaste projekt. Att ständigt utvecklas är en naturlig del av NYAB som arbetsplats, och det definierar oss som arbetsgivare. Vi söker just nu en arbetsledare för placering i Luleå. Tycker du om att leda, fördela och samordna arbete genom att involvera andra personer är detta tjänsten för dig.

Som arbetsledare upprätthåller du en effektiv produktion med hjälp av tilldelade resurser, och med ett positivt ledarskap leder, planerar och organiserar du för ett kostnadseffektivt arbete.

Du kommer att arbeta genom arbetsberedningar, planera inköp och beställningar, upprätthålla kontakt med kunder och leverantörer, samordna resurssättningen av personal och underentreprenörer samt utveckla arbetsmetoder för att föra verksamheten, människorna i den och inte minst dig själv, framåt.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom väg- och anläggningsarbeten. Du har en övergripande god förmåga att planera i både korta- och långa tidshorisonter för att underlätta hanteringen av de varierande arbetsuppgifterna. Ytterligare förutsättningar för ett effektivt och bra arbete är att du har en god ekonomisk förståelse, har ett byggtekniskt intresse, datorvana och ett gott bemötande mot kollegor, leverantörer och beställare.

Vi tror att du som söker vill agera som en förebild och genom ditt ledarskap ta tillvara på samtliga medarbetares kompetenser genom involvering. Detta för att kunna bygga ett motiverat, engagerat och effektivt arbetslag. Du är ödmjuk i samarbetet med andra, och du är dessutom lösningsorienterad, initiativrik och en god kommunikatör som både tar ansvar och fattar beslut när så krävs.

Kontakta Projektchef Martin Broström: 070 600 25 20, för att få veta mer om tjänsten.

Är du intresserad, skicka in din ansökan omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningsformulär

Låt inte din ansökan vänta! Fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga eventuella dokument till din ansökan via formuläret nedan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.