Drift- och underhållsarbetare

Drift- och underhållsarbetare

Hos NYAB ges alla utrymme till att vara sig själva. Att välkomna olikheter och skapa förutsättningar för utveckling, individuellt och kollektivt, bygger en kultur av prestation. Mångfalden av människor i kombination med höga ambitioner främjar en arbetsmiljö där medarbetare trivs. Det har varit vårt vägledande arbetssätt sedan 2013 och nu bjuder vi in fler drift- och underhållsarbetare till vår kultur av trivsel och utveckling.

Som drift-och underhållsarbetare hos NYAB inom Driftområde Övertorneå kommer ditt arbete huvudsakligen bestå av vanligt förekommande arbete inom vägunderhåll såsom trafikanordningar, barmarksunderhåll och vinterväghållning. Detta för att hålla vägarna säkra och i bra skick för trafikanter. I arbetet ingår beredskap. I beredskapen bär du ansvaret för att ringa ut sandbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen är schemalagd och innebär också att du ska vara behjälplig vid eventuella trafikolyckor.

Vi söker dig med erfarenhet av drift och underhåll, anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och har lätt för att för att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Körkort B och C är ett krav. Vi ser också att du har förarbevis till hjullastare samt viss datorvana. För arbetet krävs också goda kunskaper i svenska. Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller är mekaniskt kunnig samt har utbildningen ”Arbete på väg”. Meriterande är också om du har språkkunskaper i finska.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du kommer att få arbeta med en viss flexibilitet då arbetet styrs efter vad som sker på vägarna, men givetvis med god planering. Vi ser att du är kommunikativ och tar ansvar för ditt arbete tillsammans med dina kollegor och du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. 

Tjänsten är på heltid och beredskap ingår i arbetet. Arbetet utgår från platskontor vid Överkalix.

Kontakta Projektchef Tord Isaksson på 070-533 44 21, för att få veta mer om tjänsten. Skicka in din ansökan omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.