Entreprenadingenjör

Vi tror på att bra människor gör ett bra företag. Och vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ — med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället. NYAB Mälardalen bygger upp, ner och längst med marken vi står på. Vi reser nya byggen, förbättrar infrastrukturen och tar på oss flera typer av specialuppdrag.

Vi söker nu dig som vill bli en del av NYAB och ta plats i en viktig och central roll som entreprenadingenjör i den arbetschefsgrupp som i huvudsak verkar i Mälardalen.

Rollen som Entreprenadingenjör på NYAB formar du tillsammans med arbetschefen, där din egen bakgrund, erfarenhet och vilja till inriktning är faktorer som bidrar. Generellt spänner rollen över en stor bredd med alltifrån marknadsbevakning, kalkylarbete och kontraktsadministration till att fungera som projektstöd med tid- och resursplanering, ekonomisk uppföljning, inköp och funktion som tekniskt stöd, men kan även innefatta projekteringsledning, projektledning och kundkontakter för rätt person.

Tjänsterna är på heltid och rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta.

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.