Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Vi tror på att bra människor gör ett bra företag. Och vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ – med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället. NYAB bygger upp, ner och längst med marken vi står på. Vi reser nya byggen, förbättrar infrastrukturen och tar på oss flera typer av specialuppdrag.

Är du entreprenadingenjör och vill vara med på NYABs resa? Nu söker vi en driven entreprenadingenjör som kan förstärka vårt affärsområde Special.

Roll och arbetsuppgifter

I rollen som entreprenadingenjör fungerar du som ett stöd till projektorganisationen. Du arbetar i flera parallella projekt och är delaktig i projektens många olika skeden. För dig är det därför naturligt att ha flera bollar i luften samtidigt och du har lätt att prioritera bland dina dagliga uppgifter. Som entreprenadingenjör är du bland annat behjälplig i produktionsförberedelser, upprättar planeringsunderlag, gör löpande ekonomiavstämningar, tar fram prognoser, kalkylunderlag, anbudsräkning samt produktionskalkyler. Du har en viktig roll i varje projekt och eftersom du är med i alla delmoment får du en stor variation i din vardag.

Egenskaper och bakgrund

Som person har du ett genuint intresse för byggbranschen och en vilja att utvecklas inom rollen som entreprenadingenjör. Du har erfarenhet från en liknande roll eller tillgodogjort dig goda kunskaper genom utbildning/praktik. Du trivs med att arbeta i en varierad och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är lösningsorienterad och har en strukturerad sida vilket gör att du har lätt för att planera och forma ditt eget arbete.

Vi söker dig med en byggteknisk bakgrund och/eller utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet från entreprenadbranschen och från kalkylarbete inom anläggningsprojekt. Vi ser gärna att du har arbetat med kalkylprogram som Bidcon, Mapp eller liknande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansök idag!

Som entreprenadingenjör för affärsområde Special utgår du från ett av våra kontor i Norrbotten – Luleå, Piteå, Kalix, Haparanda, Gällivare eller Kiruna.

Tjänsten är på heltid och rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta.

För ansökan eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta;

Daniel Johansson
070 – 362 24 13
daniel.johansson@nyabab.se

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.