Löneadministratör

Löneadministratör

Är du löneadministratör och har erfarenhet av Visma Agda PS? Uppskattar att tillhöra ett team samtidigt som du kan arbeta självständigt? Då är tjänsten som Löneadministratör på NYAB helt rätt för dig! Hos oss har du möjlighet att spela en viktig roll i ett snabbväxande företag.

Vi utökar nu vårt team och söker en engagerad och driven Löneadministratör. Du kommer att tillhöra ett team som består av löneadministratörer, HR-specialist, redovisningsekonomer och redovisningsansvarig.
Som Löneadministratör arbetar du koncernövergripande, med placering i Luleå eller Kalix.

Ansvarsområde

I rollen som Löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen i vårt lönesystem Visma Agda PS samt NEXT Projektsystem. Du kommer att vara ansvarig för den löpande löneadministrationen och att rätt lön betalas ut i rätt tid. Du kommer vidare att hantera sjukhantering, tidrapporter, reseräkningar, filöverföringar, efterrapportering till ekonomiavdelningen, statistik och semesterberäkningar. Du följer gällande kollektivavtal, lagar, skatteregler och koncernens policy i ditt arbete.

Som Löneadministratör arbetar du även med support gällande lönefrågor och ger service till våra medarbetare och chefer.

Vem är du?

Du har arbetat som löneadministratör i minst tre år samt har erfarenhet av Visma Agda PS. Det är meriterande om du har kunskap om Byggavtalet samt Väg- och Banavtalet. Även meriterande om du har arbetat i NEXT Projektsystem.

Det är viktigt att du är noggrann, analytisk och lägger stor vikt vid kvalitet i ditt arbete. Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och har en god initiativförmåga och drivkraft. Du uppskattar att tillhöra ett team samtidigt som du kan arbeta självständigt. Som Löneadministratör har du kontakt med stora delar av koncernen vilket kräver att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Månadslön. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande, låt inte din ansökan vänta.

Välkommen till NYAB!

Ansökningsformulär

Låt inte din ansökan vänta! Fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga eventuella dokument till din ansökan via formuläret nedan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.