Mättekniker

Mättekniker

Vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ — med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället.

Sedan bildandet av NYAB Sverige har vi gått från att vara en lokal aktör i Norrbotten till en nationell koncern. NYAB Mälardalen är sedan 2019 affärsområdet som utför mark- och anläggningsuppdrag i Stockholmsregionen, inklusive angränsande områden.

Som mättekniker är du involverad i projekt från början till slut och kan arbeta både självständigt och i tighta arbetslag. Som person ser vi att du är samarbetsvillig och kan skapa goda relationer med både medarbetare, kunder och partners. Ett högt tekniskt kunnande och erfarenhet av liknande tjänster är ett baskrav. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Mätning, utsättning och granskning
  • Ritningshantering och maskinstyrning
  • Datahantering och uppföljning
  • Volymberäkning och mängdreglering
  • Underhåll av utrustning

Hos NYAB ges alla utrymme till att vara sig själva. Mångfalden av människor, med olika egenskaper och kompetenser, i kombination med höga ambitioner skapar en miljö där individer trivs, utvecklas och presterar.

Tillträde snarast möjligt.
Placeringsort: Stockholm

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.