Partneringledare

Partneringledare

Vi tror på att bra människor gör ett bra företag. Och vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ – med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället. NYAB bygger upp, ner och längst med marken vi står på. Vi reser nya byggen, förbättrar infrastrukturen och tar på oss flera typer av specialuppdrag.

Vad vi söker:
Just nu utvecklar vi verksamheten och söker en partneringledare som vill vara med på vår fortsatta resa framåt. Du kommer att driva, utveckla och leda partneringprocessen i våra partneringprojekt. I din roll ska du även stötta våra affärsområden med allt från dokumentation till kommunikation i vår sälj- och anbudsprocess. Vi tror att din förmåga att uttrycka dig i text gör att du kommer lyckas med uppdraget.

Är det här du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av samarbeten som är av partneringkaraktär. I dina tidigare uppdrag har du arbetat aktivt och målinriktat med kundkontakter och marknadsbearbetning. Som person är du initiativtagande, driven och du engagerar dig för att driva processer framåt. Du har en god förmåga att prioritera i dina egna arbetsuppgifter men även för andra i din omgivning. Du drivs av att få utveckla, motivera och coacha kollegor och samarbetspartners. I rollen som partneringledare behöver du ha en väldigt bra samarbetsförmåga och kunna värna om relationer, bygga förtroenden och stärka vårat kontaktnät. Detta eftersom tjänsten innebär dagliga samtal med olika kontakter.

Ansök redan idag!
Tjänsten som partneringledare är på heltid och rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta. Skicka in ditt CV och berätta vem du är via formuläret nedan.

För frågor och funderingar, kontakta Sofia Persson på sofia.persson@nyabab.se eller telefonnummer 070-606 06 64.

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.