Platschef Järnväg

Vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ — med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället.

NYAB har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt inom infrastrukturrelaterade segment. Järnväg är en växande marknad och vi växer med den. I inneliggande orderstock har vi sex stycken pågående järnvägsentreprenader i norra Sverige.

Om tjänsten
Som Platschef ansvarar du för driva entreprenadprojekt och serviceuppdrag från ingånget kontrakt till slutbesiktning. I ditt lag ingår miljö- och kvalitetssamordnare, entreprenadingenjör, projektchef och arbetsledare. Som person är du en lagarbetare, initiativtagande och målinriktad med fokus på tid, kostnad och kvalitet.

Då tjänsten innebär många olika kontakter är även relationsskapande och att bygga förtroenden viktiga egenskaper.

På NYAB justerar och anpassar vi varje tjänst efter individens styrkor, på det viset byggs laget för projekten.

Hos NYAB ges alla utrymme till att vara sig själva. Mångfalden av människor, med olika egenskaper och kompetenser, i kombination med höga ambitioner skapar en miljö där individer trivs, utvecklas och presterar.

Tillträde snarast möjligt.
Sista dag för ansökan 2020-06-04.

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.