Träarbetare

Träarbetare

Vi tror på att bra människor gör ett bra företag. Och vi tror på att driva utveckling på samma sätt för både bolag och individ – med hänsyn till framtiden, och som en del av samhället. NYAB bygger upp, ner och längst med marken vi står på. Vi reser nya byggen, förbättrar infrastrukturen och tar på oss flera typer av specialuppdrag. 

Trivs du med att arbeta med kroppen som träarbetare? NYAB växer och vi letar efter dig som vill arbeta som träarbetare hos oss! 

Som träarbetare på NYAB får du ett varierande arbete då vi arbetar med allt från nyproduktion, ombyggnation till renovering i både små och stora projekt. Huvudsakligen kommer du arbeta inom byggservice där arbetet bedrivs både självständigt och tillsammans i lag om två och två. 

Som träarbetare hos NYAB kan vi erbjuda en varierande vardag med omväxlande arbetsuppgifter då du främst kommer arbeta inom byggservice. Du kommer att få använda din kreativa sida och vara lösningsorienterad, samtidigt som du kommer att få arbeta i olika miljöer. 

Vi söker dig som är självgående och tycker det är roligt att jobba tillsammans med andra och har lätt att samarbeta med olika typer av personer. Vi ser gärna att du gillar att arbeta med kroppen och är inte rädd att hjälpa till där det behövs.

  • Anställningen är en tillsvidareanställning, normalt tillämpas provanställning. 
  • Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagd under dagtid.
  • Körkort är ett krav.
  • Placeringsort är i Luleå. 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef;
Tobias Wärja, telefonnummer 070-770 14 86.

Urval och tillsättning sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är passerat

Men skicka gärna in en spontanansökan.

Komplettera din ansökan med personligt brev och CV (doc, docx, pdf, pages, odt, rtf, txt)
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.